Over mij

Hé hoi, aangezien je op mijn portfolio beland bent ga ik ervan uit dat je inmiddels door hebt dat ik Katja heet. Ik ben 29 jaar oud, creatief en heb veel te veel hobbies. Al van jongs af aan was ik druk bezig met het maken van dingen. Met slecht weer zat ik binnen om te tekenen of te knutselen en met goed weer was ik buiten hutten aan het bouwen. Ik hou van de natuur, geschiedenis en kunst en dat is terug te zien in mijn hobbies. Ik ben van nature nieuwsgierig en leer graag nieuwe dingen. Alles wat met creativiteit te maken heeft zal binnen no-time mijn aandacht hebben. Op het moment ben ik voornamelijk bezig met haken, breien, lezen, tuinieren en tekenen. Daarnaast ben ik lid van een archeologische werkgroep waarmee ik in de zomer altijd twee weken ga graven.

Mijn nieuwsgierige aard heeft me al door verschillende opleidingen geloodst. Direct na de middelbare school ben ik begonnen aan een opleiding bakkerij op MBO niveau. Vervolgens ben ik geswitched naar een opleiding Bloem en Design en nadat ik daar mijn MBO niveau 4 diploma heb behaald heb ik een jaar fulltime gewerkt. Ik was echter nog niet uitgeleerd en begon met een HBO opleiding Communicatie en Multimedia Design aan Zuyd Hogeschool. Hierdoor kreeg ik de kans om mijn creativiteit de digitale wereld in te loodsen. De opleiding heeft me veel verschillende aspecten van design laten zien maar de projecten die me het meest bijblijven zijn de projecten die een betekenisvolle impact hebben op de maatschappij en de wereld om ons heen.

Naast mijn studie ben ik nog steeds werkzaam als bloemist in de weekenden. Ik woon in Weert samen met mijn verloofde en onze kat.

Foto door: Kate Smit